Σκέφτομαι ελεύθερα

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Η Ελλάδα είναι αυτούσια ιδεολογία

30/6/2019

Η Ελλάδα είναι αυτούσια ιδεολογία

Δημήτρης Αποστολόπουλος



Αποκλειστικός σκοπός μου είναι η συμβολή στην παρακίνηση των Ελλήνων σε μια πολιτική και ειρηνική ανατροπή του σαθρού πολιτικού και ανεπαρκούς πολιτειακού συστήματος. Όσοι συμφωνούμε με την άποψη ότι τα δεινά του λαού και της χώρας οφείλονται κατά βάση στο δημοκρατικό έλλειμμα, στην αδικία και την αναξιοκρατία. έχουμε χρέος να προωθήσουμε τη ριζική Συνταγματική αναθεώρηση. 

Η  ενίσχυση των θεσμών, οι νέοι θεσμοί και η άμεση συμμετοχή του λαού στη λήψη αποφάσεων, αποτελούν τις απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας για την αποτελεσματικότητα μιας σύγχρονης δημοκρατίας. Τούτα και επιβάλλεται να τεθούν ως λαϊκή απαίτηση, ώστε σταδιακά να γίνουν πραγματικότητα. Όλη η κοινωνία μας και οι πολιτικές δυνάμεις, ας αναλογιστούμε την ευθύνη, ενώπιον της οποίας βρισκόμαστε. 

Αν τα θεμέλια της πολιτείας είναι σαθρά, καμιά εναλλαγή της εξουσίας δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει τα γενεσιουργά αίτια της φθίνουσας πορείας μας και τις απειλές επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες και η Ελλάδα. Η κομματική διαίρεση και δήθεν ιδεολογία, απέδειξε τι ήταν ικανή να προσφέρει μέχρι σήμερα, φτάνει πια. 

Η ελληνική συνείδηση είναι ανώτερη κάθε πολιτικής  ιδεολογίας ή κοσμοθεωρίας, αρκεί όλοι μας να το αντιληφθούμε και στο εξής να περιφρονήσουμε τη σκόπιμη έριδα και την ύπνωση, στις οποίες μας έθισαν μέχρι σήμερα.  Η αναγέννηση της Ελλάδας και η δημιουργία μιας χώρας προτύπου, είναι το όραμα που αρμόζει στους Έλληνες.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας στο λευκό κουτί και αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για την απάντηση τσεκάρετε το κουτάκι "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις".